Απουσιάζουν τα φαβορί

Απουσιάζουν τα φαβορί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lilleΑπόλυτη ισορροπία φαίνεται να υπάρχει στα σημερινά παιχνίδια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ως εκ τούτου δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί.

164. Σλόβαν – Μπάτε

Στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάτε Μπορίσοφ έφερε under και ως εκ τούτου και το αποψινό παιχνίδι προς τα εκεί οδεύει. Η ομάδα από την Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την αντίπαλο της με αμυντική φιλοσοφία γνωρίζοντας ότι απομένουν δύο 90 λεπτά προκειμένου να συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ίδια ασφαλώς ισχύουν και για την Σλοβαν η οποία σκοράρει με ευκολία τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς. Αλλά το αποψινό είναι πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.com 1.50)

163. Λιλ – Πόρτο

Άκρως ισορροπημένο ζευγάρι είναι το συγκεκριμένο με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Η Πόρτο δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών, ενώ η Λιλ θέλει να επιστρέψει και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους, έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έχουν κερδίσει ποτέ ομάδα από Πορτογαλία, στην έδρα τους.

Πρόταση: 2-3 Γκολ (www.stoiximan.com 2.00)

166. Σταντάρ Λιέγης – Ζενίτ

Ομάδες που δεν μπορεί κανείς να τους έχει εμπιστοσύνη είναι η Σταντάρ και η Ζενίτ. Μάρτυρας μας η προηγούμενη σειρά αγώνων απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΛ.  Οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά προβλήματα, αλλά και καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Βασικό ποντάρισμα μας σε αυτό το ματς θα είναι το G.G, αφού είναι ομάδες που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.com 1.80)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X