Χαμένοι στην … μετάφραση (VIDEO)

Χαμένοι στην … μετάφραση (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakispatriarxisΈγινε μπόλικη κουβέντα για τα όσα είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο. Μάλιστα όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του λιμανιού, ο Βαρθολομαίος φαίνεται να είπε ότι «Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές».

Ωστόσο η αλήθεια είναι μάλλον διαφορετική και ουδείς θέλησε να την καταγράψει. Σύμφωνα με video που έχει βγει στην δημοσιότητα  ο Πατριάρχης λέει on camera «η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και όχι πάντα οι νίκες»!  Πουθενά δεν αναφέρεται για νικητές, αλλά ούτε και «έχετε αποδείξει». Προφανώς στο λιμάνι χάθηκαν στην …μετάφραση. Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω videο (απο το 3’20 έως το 3’50) που αποδεικνύει ότι άλλα είπε ο Πατριάρχης και άλλα δημοσιοποιήθηκαν.

[youtube id=”fZ-O0CRwBRk” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X