Πιάνει κορυφή η Χάμαρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dudalkΈχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, η Χάμαρμπι με νίκη απόψε απέναντι στην Άνγκελχολμς θα βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Λογικό φαβορί η Κούμπαν απέναντι στην γεμάτη αμυντικά κενά Άμκαρ.

440. Κούμπαν – Άμκαρ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Ρωσίας να μην είναι το πλέον εμπορικό, ωστόσο έχει ομάδες που έχουν ρίξει πολλά λεφτά, καθώς και παίκτες που μεγαλώσουν το πρεστίζ της κατηγορίας.  Στο ζευγάρι της Κούμπαν  με την Άμκαρ, έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα (Άμκαρ) που καλείται να λύσει το αμυντικό πρόβλημα που παρουσιάζει, μετά από τρία παιχνίδια. Η Κούμπαν παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, μετράει μια νίκη και δύο ισοπαλίες και είναι το μεγάλο φαβορί του προγράμματος.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.53)

447. Άνγκελχολμς – Χάμαρμπι

Περισσότερους βαθμούς έχει μαζέψει εκτός έδρας η Άνγκελχολμς στο πρωτάθλημα και απόψε έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην Χάμαρμπι. Οι φιλοξενούμενοι  που μετρούν έξι νίκες σε εννιά εκτός έδρα ματς, με νίκη πιάνουν κορυφή και είναι σε θέση να πάρουν το τρίποντο. Άλλωστε παραμένουν αήττητοι από τον Ιούνιο και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 1.65)

455. Σλίγκο – Ντάνταλκ

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής. Η Ντάνταλκ με το καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Σλίγκο η οποία έχει χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις.  Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν να χάσουν από τον Απρίλιο.

Πρόταση:  2 (www.stoiximan.com 2.05)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X