Τσαούσης: "Θα παλέψουμε για την ΑΕΚ"

Τσαούσης: "Θα παλέψουμε για την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsaousis τσαουσηςΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” παραχώρησε ο Φάνης Τσαούσης. Ο έμπειρος αθλητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, για τους στόχους της τη νέα σεζόν, για τον κόσμο αλλά και για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φάνης Τσαούσης:

Για την παρουσία του στην ομάδα: “Τόσα χρόνια έχουμε δείξει την αγάπη μας στο τμήμα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν τώρα στα δύσκολα να μην δηλώσουμε παρών και να στηρίξουμε την ομάδα σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή. Σίγουρα οι στόχοι διαμορφώνονται αλλά είμαστε πάντα ΑΕΚ αυτό δεν αλλάζει. Όσοι είμαστε στην ομάδα θα παλέψουμε για την ΑΕΚ και δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Η ομάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και αυτό μας ταρακούνησε όλους. Μετά από τόσα χρόνια θα ήταν κρίμα και άδικο να διαλυθεί με αυτό τον τρόπο η ομάδα. Όσο περνάει από το χέρι μας θα είμαστε εδώ για να παλεύουμε και να την στηρίζουμε, όπως έχουμε κάνει πάντα”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Η ομάδα αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρυσι αλλά ήρθαν νέα παιδιά και θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ. Όπως και να’ χει δεν μας αρέσει να χάνουμε και όπως πάντα σε κάθε αγώνα θα παλεύουμε μόνο για τη νίκη. Είτε παίζουμε με θεωρητικά πιο δυνατό αντίπαλο είτε όχι. Είναι στο dna μας να κερδίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και στα νέα παιδιά που ήρθαν. Ακόμα δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε τους στόχους και να πούμε αν πάμε ή όχι για πρωτάθλημα. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε, να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και χρειάζεται συγκέντρωση και σταθερότητα. Να έχουμε την υγεία μας και θεωρώ πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Η στήριξη του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική. Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα. Μακάρι να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη. Τους χρειαζόμαστε όσο ποτέ στο πλευρό μας και με την στήριξη τους δεν φοβόμαστε κανέναν”.

Για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν: “Έχουμε μεγάλη όρεξη και διάθεση για να ξεκινήσει αυτή η χρονιά. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Θα δουλέψουμε βήμα -βήμα για να φτιάξουμε την ομάδα με την καθοδήγηση του κ. Αρβανίτη. Θα είμαστε στο πλευρό των νέων παιδιών που ήρθαν για να τους βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν αλλά και για να μπουν γρήγορα στην νοοτροπία της ομάδας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X