Η συνέπεια του Ιβάν, η δουλειά του Πανταζή και ο Κροάτης φώναξε ξανά παρών

Η συνέπεια του Ιβάν, η δουλειά του Πανταζή και ο Κροάτης φώναξε ξανά παρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic-μπρεσεβιτςΌταν πριν από λίγους μήνες, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τα νέα ήταν δυσάρεστα. Το πρόβλημα στο γόνατο του Κροάτη φορ ήταν πολύ σοβαρότερο από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί και υπήρξε μεγάλη ανησυχία για το πότε θα είναι έτοιμος. Βλέπετε, τέτοιες ζημιές μπορεί να είναι καταστρεπτικές για την καριέρα ενός αθλητή και μπορούν ακόμα και να του κόψουν τη μπάλα. Ωστόσο, ο Μπρέσεβιτς γύρισε δυνατός και φώναξε παρών.

Για να συμβεί αυτό απαιτήθηκαν δύο βασικές συνθήκες: η συνέπεια, το πείσμα και ο επαγγελματισμός του Μπρέσεβιτς, η σκληρή δουλειά και το επιστημονικό επίπεδο του Νίκου Πανταζή. Ετσι, σταδιακά ο Κροάτης φορ έβγαλε τις πατερίτσες, άρχισε να περπατά, να τρέχει και να εντάσσεται στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Τις επόμενες ημέρες ο Μπρέσεβιτς θα συμμετάσχει κανονικά στις απογευματινές προπονήσεις, ενώ το πρωί θα δουλεύει σε φυσική κατάσταση με τον έμπειρο φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ.

Ο Μπρέσεβιτς αναμένεται να είναι στην απόλυτη διάθεση του Δέλλα κατά το διάστημα της προετοιμασίας στο Πήλιο. Για να συμβεί αυτό, υπήρξαν πολλά. Ο Μπρέσεβιτς έκανε μόνο μια εβδομάδα διακοπές και συναντιόταν με τον Πανταζή για να δουλεύουν μαζί κάθε μέρα. Ακόμα και όταν τα Σπάτα ήταν κλειστά για συντήρηση, συναντιόνταν και δούλευαν σε γήπεδα των βορείων προαστίων. Και τώρα, βλέπουν τους καρπούς της δουλειάς τους και η ΑΕΚ κερδίζει έναν παίκτη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X