Κόντρα στην Σταντάρ, φαβορί η Αούστρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kortraikΚορτράικ μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Σταντάρ σκέφτεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλο φαβορί για το τρίποντο είναι η Αούστρια Βιέννης.

173. Κορτράικ – Σταντάρ Λιέγης

Θεωρητικά η Σταντάρ Λιέγης θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ισχυρό φαβορί για το αποψινό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να ποντάρουμε στην γηπεδούχο. Καταρχήν το γεγονός ότι η ομάδα της Λιέγης έχει το μυαλό της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κατά δεύτερον, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ που έρχονται από το Βέλγιο ο τεχνικός της ομάδας, Λουζόν αναμένεται να αφήσει τους περισσότερους βασικούς εκτός, προκειμένου να είναι έτοιμοι ενόψει του αγώνα με τους πράσινους. Επίσης παρελθόν αποτελεί ο Εζεκίελ, ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας που έφυγε για άλλες… πολιτείες. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την δύναμη που δείχνει η Κορτράικ στην έδρα της, μας επιτρέπουν να ποντάρουμε τα χρήματα μας στο καλοπληρωμένο άσσο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 2.62)

169. Σοσό – Όρλεαν

Μετά από 13 χρόνια η Σοσό βρίσκεται στην Β’ κατηγορία. Ένα μεγάλο πλήγμα για τους «κίτρινους» που καλούνται να βρουν τις δυνάμεις να επιστρέψουν άμεσα στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Από το περυσινό ρόστερ αποχώρησαν 20 παίκτες, η ομάδα πλαισιώθηκε από νεαρούς ελπιδοφόρους, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν για τον μεγάλο στόχο. Η Όρλεαν επέστρεψε στην δεύτερη κατηγορία μετά από 20 χρόνια και ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραμείνει σε αυτή, αφού αυτός είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου. Στο Μπονάλ οι γηπεδούχοι παραμένουν πάντα ανταγωνιστικοί και είναι σε θέση να πάρουν το πρώτο τρίποντο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.93)

176. Αούστρια – Άλταχ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα κάτι που έχει φέρει γκρίνια νωρίς νωρίς στο στρατόπεδο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν βαθμό σε δύο ματς που έχουν δώσει και σήμερα ευελπιστούν να πετύχουν το τρίποντο. Η ομάδα της Βιέννης δεν έχει χάσει ποτέ από την αντίπαλο της, την οποία αντιμετώπισε έξι φορές την τριετία 2006-2009. Μάλιστα έχει συντελεστή τερμάτων 13-3. Η Άλταχ θα τα βρει σκούρα, αλλά η αντίπαλο της «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς της νίκη.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.com 1.61)

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X