Οι λύσεις από την Ιβηρική, ο Μασούντ και τα νέα ονόματα για την αριστερή πλευρά

Οι λύσεις από την Ιβηρική, ο Μασούντ και τα νέα ονόματα για την αριστερή πλευρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic-bajevic-μιλοβανοβιτς-μπαγεβιτςΜεγάλη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στις κινήσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ, της βασικής μεταγραφικής εκκρεμότητας. Χθες το απόγευμα υπήρξε νέα σύσκεψη των Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα, ώστε να συζητήσουν τα δεδομένα. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο «Μίλο» έχει βρει μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή από την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου και εκεί έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες του.

Το ισπανικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα βρίθουν από καλές επιλογές ακραίων. Στην ΑΕΚ θέλουν έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, ώστε να συνδυάσουν ουσία και εντυπώσεις. Όπως είναι ο Μασούντ, ο οποίος δεν έχει αφαιρεθεί από την «κιτρινόμαυρη» λίστα. Το αντίθετο, δεδομένου πως πρόκειται για παίκτη με εξαιρετικές ικανότητες και στην Ενωση θέλουν να διεκδικήσουν την πιθανότητα απόκτησης του, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο.

Βέβαια, την ίδια στιγμή προκύπτουν και νέα ονόματα. Κάποια εξ αυτών είναι άκρως ενδιαφέρουσα και δεν περνούν απαρατήρητα. Στην ΑΕΚ μετρούν τα δεδομένα, διερευνούν καταστάσεις και ψάχνουν την ιδανική επιλογή. Αλλωστε, αποτελεί πεποίθηση των «κιτρινόμαυρων» πως όσο περνά ο καιρός (και υπάρχει ακόμα περισσότερος από ένας μήνας), θα προκύπτουν σούπερ επιλογές σε καλή τιμή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X