Παίζει με τον χρόνο πλέον η ΑΕΚ για να βρει κάτι ...δυνατό στην επίθεση

Κοσμοσυρροή στο γραφείο του Δημητριάδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic Milovanovic Μπάγεβιτς Μιλοβάνοβιτς ΑΕΚΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν “ζεσταθεί” ξανά με το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού και πλέον …παίζουν με τον χρόνο για να γίνει η καλύτερη δυνατή κίνηση.

Το …μπλοκάκι του Μιλοβάνοβιτς έχει και πάλι ονόματα επιθετικών σε περίοπτη θέση, δίπλα σε αυτά των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για το αριστερό άκρο.  Αυτό που θέλει να πετύχει ο νέος τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου είναι να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι όσο περνάει ο χρόνος και δεν υπογράφουν σε κάποια ομάδα όσοι (ελεύθεροι) στράϊκερς έχουν επιλεγεί, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με έναν ικανό επιθετικό, ο οποίος θα δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης. Επιλογές υπάρχουν τόσο από το εξωτερικό (οι περισσότερες), όσο όμως και από την Ελλάδα, με τον χρόνο να αποτελεί κατά κάποιο τρόπο σύμμαχο της Ένωσης τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο μόνος λόγος βιασύνης που υπάρχει για τους υπεύθυνους του δικεφάλου είναι για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Δέλλα να δουλέψει στο Πήλιο με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουν κάποια βεβιασμένη κίνηση. Γνωρίζουν καλά άλλωστε ότι πλησιάζοντας προς τον Αύγουστο οι παίκτες που δεν “κλείσει” σε κάποια ομάδα θα αποτελούν επιπλέον ευκαιρίες για να επιτευχθεί το καλύτερο “deal”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X