Χωρίς «συγκάτοικο» η Κορκ

Χωρίς «συγκάτοικο» η Κορκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SR Länslaget-Östers IF 1-3, träningsmatch 2012Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έχει απόψε η Κορκ, που φιλοξενείται από την Μποέμιανς. Προσοχή στις αποδόσεις του αγώνα της Έστερ με την Άνγκελχολμς.

109. Μποέμιανς – Κορκ

Χωρίς νίκη παραμένει εντός έδρας η Μποέμιανς, που σε σύνολο 10 αγώνων έχει έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν καταφέρει να βρεθούν στην 7η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο απόψε το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Κορκ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ενώ εκτός έδρας  έχει την καλύτερη άμυνα με οκτώ γκολ παθητικό.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.com 2.08)

110.  Σάμροκ – Ντρόχεντα

Έξι βαθμούς απέχει από την κορυφή η Σάμροκ που είναι και η μοναδική που δείχνει ικανή να χτυπήσει τις δύο ομάδες (Ντάνταλκ, Κορκ) που βρίσκονται στην πρώτη θέση. Θεωρητικά απόψε έχουν εύκολο έργο, αν και οι γηπεδούχοι δείχνουν να παίζουν καλύτερα μακριά από την έδρα τους. Η Ντρόχεντα έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας, ενώ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ (30) από κάθε άλλη ομάδα.

Πρόταση: over 2.5 (www.stoiximan.com 1.61)

103.  Έστερ – Άνγκελχολμς

Οι αποδόσεις δεν λένε όλη την αλήθεια για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι γηπεδούχοι δεν είναι από τις ομάδες που μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί  και για αυτόν τον λόγο η απόδοση που κυκλοφορεί στην νίκη τους δεν είναι ενδεικτική της δυναμικότητας τους.

Χρειάζεται προσοχή να μην πέσουμε στην παγίδα των αποδόσεων. Βλέποντας κανείς και την εκτός έδρας αγωνιστική συμπεριφορά της Άνγκελχολμς, μπορούμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα σκοράρει. Το έχει κάνει αρκετές φορές μακριά από το «σπίτι» της. Για αυτό και η εκτίμηση αυτής της αναμέτρησης έχει να κάνει με το g.g.

Πρόταση: G/G  (www.stoiximan.com 1.65)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X