Ιταλοί επιχειρηματίες στον Πανηλειακό

Ιταλοί επιχειρηματίες στον Πανηλειακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paniliakos Πανηλειακός ΑΕΚ Β' εθνικήΑλλάζει ο διοικητικός χάρτης του Πανηλειακού καθώς σήμερα ο μεγαλομέτοχος Θαν. Παπαγεωργίου συμφώνησε με Ιταλούς επιχειρηματίες για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους επιχειρηματίες που πέρσι ήταν στην ομάδα της Ζακύνθου, η οποία είχε επιτυχημένη πορεία στο β’ όμιλο της Β’ Εθνικής.

Πρόεκειται για την εταιρία Calcio Sports και επιχειρηματίες, υπό την καθοδήγηση του γνωστού μάνατζερ Κάρλος Λεονάρντο Πίτσι. Άμεσος συνεργάτης του γκρουπ αυτού στη χώρα μας, επίσης μάνατζερ παικτών, Ισαάκ Κανακίδης.

Οι Ιταλοί επιχειρηματίες μαζί με τον Θανάση Παπαγεωργίου πορευθούν στον Πανηλειακό θέτοντας υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα.

Σήμερα το πρωί υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και αύριο (Πέμπτη) αναμένται να πέσουν και οι υπογραφές στο συμφωνητικό, το οποίο με λεπτομέρειες θα αναφέρει τις αρμοδιότητες των δυο πλευρών στο διοικητικό σχήμα.

Πηγή: sports-ilia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X