Διορθώνουν τα λάθη τους

"Αφεντικό" η Στρομγκόντσετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stromgonchetΤόσο η Μάλμε όσο και η Λέγκια είναι από τις ομάδες που περίμενε κανείς να έχουν καθαρίσει την πρόκριση από τα πρώτα παιχνίδια τους. Όμως δεν τα κατάφεραν και σήμερα έχουν μια ακόμα ευκαιρία.

127 Βέντσπιλς – Μάλμε

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Σουηδία καθιστά επιτακτική την νίκη για τους πρωτοπόρους στην Σουηδία, που στο πρώτο ματς είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά στα εγχώρια πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Η Βεντσπιλς έχει να χάσει από τις 22 . Η Μάλμε από την άλλη πλευρά έχασε τελευταία φορά από τις 4 Μαϊου, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει φέρει αρκετές ισοπαλίες.

Οι Σουηδοί μετέχουν στα προκριματικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Και θέλουν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.61)

135. Σεντ Πάτρικς – Λέγκια

Με γκολ στο 90ο λεπτό κατάφερε να πάρει εντός έδρας ισοπαλία η Λέγκια από την Σεντ Πάτρικς και πλέον απαγορεύονται τα λάθη.  Η αλήθεια είναι ότι η Λέγκια είναι καλύτερη ομάδα, έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και παραμείνει το φαβορί για την πρόκριση.

Πέρυσι είχε φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε στα πλέι οφ. Η Σεντ Πάτρικς από την πλευρά της βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Ιρλανδίας και το τελευταίο διάστημα  έχει φέρει δύο ισοπαλίες. Τελευταία της νίκη ήταν στις 27 Ιουνίου.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.75)

131. Στεάουα –Στρομγκόντσετ

Το 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Στεάουα την καθιστά μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι Νορβηγοί πάντως έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος και θα παίξουν ελεύθερα μήπως κάνουν το θαύμα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος  προσπαθούν να πλησιάσουν στην κορυφή και αυτά τα παιχνίδια την βοηθούν για να αποκτήσουν μεγαλύτερη ψυχολογία.

Δεν αποκλείουμε τα πολλά τέρματα σε αυτή την αναμέτρηση, αφού είναι πιθανό και οι δύο ομάδες να παίξουν χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.95)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X