Σπανός: «Έκανε σοβαρά λάθη η ΑΕΚ, θέμα χρόνου να επιστρέψει υγιής»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spanos-atromitosΟ Γιώργος Σπανός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην απουσία της ΑΕΚ και του Άρη από την Σούπερ Λίγκα και αναφέρθηκε στο παρελθόν και στο μέλλον τους, τονίζοντας για την Ένωση ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει υγιής στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά το αφεντικό του Ατρομήτου σχολίασε:

«Οι δύο ομάδες που αναφέρατε είναι σίγουρα πολύ σημαντικά μεγέθη, τις χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά έχουμε πει πολλές φορές ότι το παιχνίδι θα πρέπει να παίζεται με συγκεκριμένους κανόνες από την πλευρά των ΠΑΕ. Οι συγκεκριμένες ομάδες αλλά και κάποιες άλλες τα προηγούμενα χρόνια έκαναν λάθη πάρα πολύ σοβαρά. Νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία οι ομάδες να κάνουν την αυτοκάρθασή τους. Για την ΑΕΚ θα έλεγα ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη Superleague με υγιή διοίκηση. Θα θέλαμε να επιστρέψει και ο Αρης αλλά ως μεγάλη ομάδα όπως τον θυμόμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Τα προηγούμενα χρόνια και ο Αρης και η ΑΕΚ έπαιζαν για να παίζουν στη Superleague» είπε χαρακτηριστικά στο contra ο Σπανός.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X