Έχει έτοιμο τον "αντί-Μασούντ"

"Η ΑΕΚ την καλύτερη πρόταση", δηλώνει ο μάνατζερ του Μασούντ στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masoodΟ Μασούντ αποτελεί την πρώτη επιλογή και δεν το κρύβουν στην ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι ως το τέλος της εβδομάδας να έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Ιρανού.

“Θα ήταν ιδανικό να έχω όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεσή μου όταν θα πάμε στο Πήλιο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας”, είναι λόγια του Τραϊανού Δέλλα τα οποία επαναλαμβάνει στους συνεργάτες του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει απαραίτητα μέσα στις επόμενες μέρες να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ, ο οποίος σίγουρα θα ενισχύσει το ρόστερ της Ένωσης. Αυτή τη στιγμή ο Σοζέϊ Μασούντ παραμένει ο βασικός στόχος τόσο του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όσο και των υπολοίπων μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν απ’ τους μάνατζερ του Ιρανού είναι θετικά ως προς την απόφαση του διεθνή μεσοεπιθετικού, στην ΑΕΚ θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι σε περίπτωση που “εισπράξουν” αρνητική απάντηση απ’ τον Μασούντ.

Σύμφωνα μάλιστα με τελευταίες πληροφορίες, αυτό που υποστηρίζουν άνθρωποι της ομάδας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν ενταθεί οι επαφές με παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Εκτός απ’ τους Κιρμ και Κάλβο, οι οποίοι πάντα παραμένουν στα υπόψιν των υπευθυνων του δικεφάλου, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Το βέβαιο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με το θέμα Μασούντ, απ’ το οποίο θα καθοριστούν και οι υπόλοιπες κινήσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X