"Αφεντικό" η Στρομγκόντσετ

"Αφεντικό" η Στρομγκόντσετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stromgonchet“Αφεντικό” δείχνει στα εντός έδρας παιχνίδια της η Στρομγκόντσετ η οποία θέλει να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει απο την πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

130. Σίριους – Λιουνγκσκίλε

Εξαιρετικό αήττητο σερί έχει «χτίσει» ή Λιουνγκσκίλε, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει 12 φορές μακριά  από την έδρα τους, την ίδια ώρα που η Σίριους δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο. Στο προηγούμενο παιχνίδι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα της Λιουνγκσκίλε, με τους πρωτοπόρους να κερδίζουν δύσκολα με 1-0.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 1.60)

125. Κάλμαρ –Μάλμε

Μεγάλο ντέρμπι αποτελεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Μάλμε πάντως να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μεταξύ άλλων και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εκτός έδρας έχοντας έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αήττητη όμως είναι και η Κάλμαρ έχοντας σε σύνολο επτά αγώνων, τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ενώ έχει δεχτεί μόλις τέρματα.

Πρόταση: X (www.stoiximan.gr 3.20)

136. Στρομγκόντσετ – Βαλερένγκα

Αν η Στρομγκόντσετ θέλει να πλησιάσει την Μόλντε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τότε πρέπει τέτοια ματς να τα κερδίζει. Αυτό θέλει να κάνει και σήμερα απέναντι σε μια Βαλερέγκα που  φαίνεται να σκοράρει με ευκολία εκτός έδρας. Μετά από 15 αγωνιστικές η «Στρομ» έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει. Και δείχνει να είναι το μεγάλο «αφεντικό».

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.87)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X