Νέα παράταση ζητάει ο Μασούντ και υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ θα τον περιμένει

«Πριμέρα Ντιβισιόν, Σεγκούντα Ντιβισιόν και μετά ΑΕΚ για Μασούντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iran's Shojaei clears the ball past Bosnia's Sven Susic during their 2014 World Cup Group F soccer match at the Fonte Nova arena in SalvadorΕίναι σαφές ότι ο Σοτζέϊ Μασούντ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του αριστερού εξτρέμ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει σαφές ότι θέλουν πολύ τον ποδοσφαιριστή. Έχουν καταθέσει εξαιρετική πρόταση, η οποία όμως δεν έχει σταθεί ικανή μέχρι σήμερα να τον πείσουν να απαντήσει θετικά. Πλέον οδηγούμαστε σε νέα παράταση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από την Ισπανία, ο Ιρανός βρίσκεται ήδη στην Αμερική για διακοπές και δεν σκοπεύει να απαντήσει σύντομα στην ΑΕΚ. Ο Μασούντ φαίνεται να χρειάζεται και άλλο χρόνο για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αφού σκέφτεται και την πρόταση που έχει από ομάδα της Primera Division. Το δίλημμα του ποδοσφαιριστή παραμένει μεγάλο, παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του, έχουν κάνει σαφές στον διεθνή επιθετικό ότι η πρόταση της Ένωσης είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη που έχουν στα χέρια τους.

Αυτό που τονίζεται από την Ισπανία είναι ότι ο Μασούντ έχει αλλάξει στάση στα πιστεύω του για την ΑΕΚ. Και ενώ φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος από το γεγονός ότι η Ένωση θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική, έχει αρχίσει  να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της  αλλά και το πρότζεκτ που δημιουργείται.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι παρά τη νέα παράταση που ζητάει ο ποδοσφαιριστής, η πλευρά του τονίζει ότι η ΑΕΚ είναι ενημερωμένη για τα νέα δεδομένα της υπόθεσης και μάλιστα έχει διάθεση να τον περιμένει. Κάτι που βεβαίως και θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X