Ανατολιωτάκης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε το χάντμπολ της ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Anatoliotakis-610x400Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης φαίνεται να ενεργοποιείται στα κοινά της ΑΕΚ μέσω του τμήματος χάντμπολ. Ο πρώην πρόεδρος των κιτρινόμαυρων βρέθηκε στην χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Αλεξίου με τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και ξεκαθάρισε ότι θα γίνει προσπάθεια να μην εγκαταλειφθεί το τμήμα χάντμπολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ»

“Η συνάντηση αυτή είχε ως σκοπό να ξεκαθαρίσουμε σαν διοίκηση πως δεν θα το εγκαταλείψουμε το χάντμπολ. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξουμε το τμήμα και να πείσουμε τον προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη να παραμείνει. Θεωρώ πως είχαμε θετικά αποτελέσματα καθώς φάνηκε διάθεση τόσο από τον κοουτς όσο και τους παίκτες. Για την Ερασιτεχνική προέχει άμεση φροντίδα για το χάντμπολ γιατί είναι ορισμένοι παίκτες που πρέπει να τους πείσουμε για να παραμείνουν. Είναι στενά τα χρονικά περιθώρια αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με την παραμονή του προπονητή, θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και θα φτιαχτεί η ομάδα. Ξεκαθαρίσαμε πως θα δηλωθεί κανονικά σήμερα ή αύριο στο πρωτάθλημα το τμήμα και προχωράμε για να τακτοποιήσουμε τα λειτουργικά έξοδα. Έγιναν λάθη. Ο καθένας που είχε αναλάβει την υπευθυνότητα του τμήματος του, ζούσε στα σύννεφα. Δημιούργησε μπάτζετ αστρονομικά και τα άφησε και έφυγε. Έχει ευθύνη και η διοίκηση γιατί δεν παρακολουθούσε τι γίνεται. Όμως έχει ένα δίκιο από την άποψη, όταν βγαίνει και λέει ο άλλος ότι θα φτάσω την ομάδα πρώτη στην Ευρώπη, τι να του πεις, ήρθα να σε ελέγξω; Ο Κοτσάτος από την άλλη δεν ήταν και ο άνθρωπος που ασχολιόταν με τα τμήματα και τα είχε υπό την εποπτεία του. Αυτό που προέχει και είναι βασικό, είναι να βρεθούν γραφεία. Δεν γίνεται να συνεχίσει άλλο έτσι η Ερασιτεχνική. Είναι μεταγραφική περίοδος, πρέπει να υπάρχει μια βάση. Να λειτουργεί το σωματείο, να γίνονται συναντήσεις, να μπουν οι σφραγίδες. Εγώ ήλπιζα να βρεθεί ένας τρόπος να μείνουμε εκεί που είμαστε, γιατί είναι ωραίος χώρος, αλλά ο Αλεξίου θεωρεί ότι πρέπει να το εγκαταλείψουμε γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Πάνω από όλα βάζω το θέμα του γηπέδου. Ο Αλεξίου μπορεί να βοηθήσει και βοηθά την πρόοδο αυτή του γηπέδου, για αυτό και στηρίζω. Μπορεί να μην συμφωνώ σε κάποια θέματα αλλά πιστεύω πως αυτή την στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε όλοι όσοι είμαστε στο Διοικητικό συμβούλιο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X