Ισχυρά φαβορί, μικρές αποδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zulteΠαιχνίδια – παγίδες φαίνεται να υπάρχουν στο αποψινό πρόγραμμα, που αφορά στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή σε ότι και αν επιλέξουμε.

158. Ζούλτε – Ζάβιτσα

Δεν τίθεται θέμα για το αν η Ζούλτε μπορεί να επικρατήσει της αντιπάλου της. Οι δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικές σχολές, ενώ ο στόχος των Βέλγων είναι να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ευρώπη.

Πρόταση: over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.75)

168. Μάδεργουελ – Στιαρναρ

Μπορεί η Στιαρναρ να έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ωστόσο δεν είναι το φαβορί απόψε απέναντι στην Μαδεργουελ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο για την  νίκη. Η Στιαρναρ από την πλευρά της κατάφερε να α αποκλείσει με ευκολία την Μπανγκόρ. Ωστόσο τα μεγέθη αυτής της αναμέτρησης δεν είναι ίδια.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.55)

144. Νόμε Κάλιου – Λεχ Πόζναν

Κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης έφτασε πέρυσι η Λεχ Πόζναν ωστόσο αποκλείστηκε από την Ζαλγκίρις. Φέτος ευελπιστεί να κάνει το μεγάλο βήμα και επειδή δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες επιθυμεί να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Η Νόμε Κάλιου απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο  την Φραμ με μια νίκη και μια ισοπαλία. Γνωρίζει όμως και αυτή πως τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.44)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X