Βγαίνουν τα διαρκείας του γυναικείου βόλεϊ της ΑΕΚ, 30 και 100 ευρώ οι τιμές τους

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmosΜε τον χρόνο «παίζουν» στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ, προκειμένου να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες της επόμενης χρονιάς. Και μπορεί η μεγάλη προτεραιότητα να έχει δοθεί στον καταρτισμό του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν. Ο Χρήστος Δούκας πέρα από τις μεταγραφικές… έννοιες, ασχολείται και με τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μπορέσει να τα βγάλει προς διάθεση.

Είναι σαφές ότι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ένωσης χρειάζεται την στήριξη του κόσμου και οι υπεύθυνοι της Ένωσης όπως και οι αθλήτριες της ομάδας, έχουν ζητήσει την βοήθεια σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάρτες διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα κοστίζουν 30 και 100 ευρώ. Οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και άπαντες ευελπιστούν ότι οι κιτρινόμαυροι και φέτος θα δείξουν την αγάπη που έχουν για αυτή την ομάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X