Κρίσιμη επαφή σήμερα το απόγευμα για το μέλλον του χάντμπολ

Κρίσιμη επαφή σήμερα το απόγευμα για το μέλλον του χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕΗ αντίστροφη μέτρηση για το χάντμπολ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του τμήματος. Όπως είναι λογικό η αγωνία κορυφώνεται αφού τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν στενέψει δραματικά όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους “κιτρινόμαυρους” που έχουν πάρει την πρωτοβουλία να βρουν λύσεις (Μπακαούκας, Τσαούσης, Παπαδόπουλος, Καφφάτος). Μάλιστα, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς το απόγευμα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Συγκεκριμένα η ομάδα των παικτών που δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα για την διάσωση του τμήματος, το απόγευμα αναμένεται να έχει επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν το “κιτρινόμαυρο” χάντμπολ. Από την σημερινή επαφή των δύο πλευρών αναμένεται να κριθούν πολλά αναφορικά με το “αύριο” της ομάδας, με τους “κιτρινόμαυρους” να ευελπιστούν ότι θα προκύψει κάτι θετικό. Στην περίπτωση όμως που οι εξελίξεις είναι αρνητικές, τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ΑΕΚ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X