Ετοιμος για το επόμενο βήμα ο Τζιμπούρ, περιμένει άμεσα το ραντεβού με την ΑΕΚ

Ετοιμος για το επόμενο βήμα ο Τζιμπούρ, περιμένει άμεσα το ραντεβού με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour1-τζιμπουρΘέμα ωρών είναι πλέον να τελειώσει το θέμα Τζιμπούρ. Όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, ο Αλγερινός επέστρεψε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα από την Αγγλία, έχοντας ολοκληρώσει τις επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Τζιμπούρ κάλυψε τη βασική προϋπόθεση που του είχε τεθεί για να εκκινήσει επαφές με την ΑΕΚ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Οσοι ενημερώνεστε από το enwsi.gr, έχετε την ξεκάθαρη εικόνα της κοινής επιθυμίας των δύο μερών για να συνεργαστούν. Η ΑΕΚ θέλει τον Τζιμπούρ, γιατί είναι παίκτης ποιότητας που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ενθουσιάσει τον κόσμο. Ο Τζιμπούρ θέλει την ΑΕΚ γιατί μπορεί να του προσφέρει τις συνθήκες για να παίξει ποδόσφαιρο επιπέδου και να κερδίσει τίτλους. Και αυτό που μένει είναι να διατυπωθεί αυτή η επιθυμία στο χαρτί.

Από τη στιγμή που ο Τζιμπούρ γύρισε στην Αθήνα, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η συνάντηση με την ΑΕΚ (πιθανότατα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη). Αλλωστε, είναι δημοσίως εκφρασμένη η αλληλοεκτίμηση των δύο ανδρών εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό και στη διάρκεια της συνεργασίας, αλλά με βάση την επιθυμία σε αμφότερους, θεωρείται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X