Φινάλε με "Χ" στο Μουντιάλ

Φινάλε με "Χ" στο Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klosemessiΣτο μυαλό των περισσοτέρων βρίσκεται η επιβλητική εμφάνιση της Γερμανίας απέναντι στην Βραζιλία και το τελικό  7-1 με το οποίο ξεγύμνωσε τις αδυναμίες της «Σελεσάο». Η ομάδα του Λεβ πράγματι ήταν εντυπωσιακή, αλλά σε ένα τόσο μεγάλο ματς, δύσκολα θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό. Άλλωστε απέναντι της βρίσκεται η δυσκολοκατάβλητη Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο άπαντες περιμένουν από τον Αργεντίνο σταρ να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Δεν το έχει κάνει πολλές φορές σε αυτό το τουρνουά, αλλά το αποψινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο οποίο ο άσσος της Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Η Αργεντινή έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι δύσκολα δέχεται γκολ. Ενώ ποτέ στο παρελθόν από την αρχή του μουντιάλ δεν έχει βρεθεί να χάνει κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση, στην οποία θα ποντάρουμε την ισοπαλία.

Πρόταση: Χ (www.stoiximan.gr 3.30)

Ισορροπία και στο ημίχρονο

klosemessiΟι Γερμανοί φαίνεται να υπερέχουν σε ψυχολογία, κάτι που απέκτησαν μετά την μεγάλη νίκη στον ημιτελικό με την Βραζιλία. Ωστόσο η Αργεντινή έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού το οποίο την έχει φτάσει μέχρι τον τελικό. Και έτσι θα αγωνιστεί και απόψε. Σφικτά δηλαδή στην άμυνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το ατομικό ταλέντο των παικτών της. Στο πρώτο ημίχρονο περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο τον πρώτο λόγο έχει η ισοπαλία.

Πρόταση: «Χ» ημίχρονο (www.stoiximan.gr 2.02)

Πρώτη κίτρινη η Αργεντινή

Η συμπεριφορά των δύο ομάδων μέχρι σήμερα στο Μουντιάλ μας επιτρέπει να σκεφτούμε ότι η πρώτη κίτρινη κάρτα θα πάει στην πλευρά της Αργεντινής. Άλλωστε οι παίκτες της είναι σκληροτράχηλοι και δεν διστάζουν να ρίξουν και μια κλωτσιά παραπάνω προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Και η απόδοση που δίνεται για να δεχτούν την πρώτη κάρτα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Πρώτη κίτρινη κάρτα (Αργεντινή, www.stoiximan.gr 1.67)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X