Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ, περιμένοντας τον Μασούντ

«Πριμέρα Ντιβισιόν, Σεγκούντα Ντιβισιόν και μετά ΑΕΚ για Μασούντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iran's Shojaei clears the ball past Bosnia's Sven Susic during their 2014 World Cup Group F soccer match at the Fonte Nova arena in SalvadorΑντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ περιμένοντας την οριστική απόφαση του Σοτζέι Μασούντ για το αν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν ότι τουλάχιστον μέχρι αύριο θα έχουν νεότερα όσο αφορά τον Ιρανό, για τον οποίο έκαναν στην άκρη όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ΑΕΚ. Ο Σέρβος γνωρίζει πολύ καλά τον Μασούντ και ήταν αυτός που έκανε όλες αυτές τις ημέρες την προσπάθεια για να τον πείσει να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα. Αναλύοντάς του το πλάνο της ομάδας και τους στόχους που έχει όχι μόνο για την φετινή χρονιά, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση στον Μασούντ και αυτός καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφασίσει. Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Γνωρίζουν ότι δεν παίζον μόνοι τους και παραδέχονται ότι έκαναν τα πάντα για να μπορέσουν να αποσπάσουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή. Οικονομικά ο Μασούντ φαίνεται να καλύπτεται από την προσφορά της Ένωσης και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X