Ρόμπεν vs Χουλκ

Με Φαν Χάαλ και … Ρόμπεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

robben-ai_1676274cΑπόψε έχουμε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν να έχουν μεγάλο κίνητρο. Από την μια την Βραζιλία που θέλει να “ξεπλύνει” την ντροπή της ήττας με 7-1 από την Γερμανία και από την άλλη την Ολλανδία, η οποία θα αποχαιρετίσει σήμερα τον Λουίς Φαν Γκαάλ που θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας που δημιούργησε ο ίδιος. Ο Σκολάρι θα αφήσει εκτός τον αρνητικό Φρεντ και θα βάλει στην θέση του τον Χουλκ, ο οποίος αλλάζει θέση στο γήπεδο. Αλλαγές θα υπάρχουν και από την Ολλανδία.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.72)

Η αλλαγή θέσης του δίνει… γκολ

Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε πολλά περισσότερα πράγματα από τον Χουλκ σε αυτή την διοργάνωση. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός δεν έδειξε το πλούσιο ταλέντο και τα εξαιρετικά στοιχεία που τον συνοδεύουν σαν ποδοσφαιριστή όλα αυτά τα χρόνια. Και κινήθηκε στην μετριότητα, όπως άλλωστε όλη η ομάδα της Βραζιλίας. Σήμερα τα ρεπορτάζ τον θέλουν να παίζει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Φρεντ. Και στο τελευταίο ματς της «Σελεσάο» στο τουρνουά αναμένεται να βρει φάσεις για να σκοράρει. Έτσι η απόδοση που δίνει η εταιρεία για να πετύχει γκολ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης φαίνεται δίκαια και θα την τιμήσουμε.

Από κει και πέρα επειδή περιμένουμε ένα ματς με ανοικτούς χώρους και γρήγορο ρυθμό, είναι αρκετά πιθανό να δούμε τον Ρομπεν να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ολλανδός δεν θέλει να στενοχωρήσει τον μικρό του γιο, που έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του αγώνα με την Αργεντινή.

Σκόρερ οποιουδήποτε τέρματα: Χουλκ (www.stoiximan.gr 3.50)  – Ρόμπεν (www.stoiximan.gr 3.25)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X