Ενδιαφέρον και από Γερμανία για τον Μασούντ, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις

Μασούντ στο enwsi.gr: "Αν δεν παίξω Ισπανία, όλα είναι ανοιχτά με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

masount masunt μασούντΣύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr εκτός από τις δύο ισπανικές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μασούντ, ο εκπρόσωπός του συζητάει και με σύλλογο από τη Γερμανία. Διαβάστε τι ισχύει με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Το κεφάλαιο Σοζέϊ Μασούντ όχι μόνο δεν κλείνει για την ΑΕΚ, αλλά όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο βάζει στο …παιχνίδι τους υπεύθυνους του δικεφάλου. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr, ο διεθνής “άσος” θα περιμένει ως τη Δευτέρα πρόταση από την Ισπανία, αφού πρωταρχικός του στόχος είναι να συνεχίσει να συνεχίζεται στη συγκεκριμένη χώρα. Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες ο εκπρόσωπός του φέρεται να συζητάει και με ομάδα από τη Γερμανία, η οποία έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη τα τελευταία 24ωρα. Όπως όμως θα συμβεί με την περίπτωση της ΑΕΚ, έτσι και σ’ αυτή των Γερμανών θα εξεταστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι και στις απαιτήσεις που έχει ο Μασούντ, αυτό που τονίζεται πλέον από το περιβάλλον του είναι ότι τα ποσά που έχουν ακουστεί για τον παίκτη δεν ισχύουν και ότι τα χρήματα που αξιώνει δεν είναι “απαγορευτικά” για την ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άρα το βασικό για να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα με τις ισπανικές ομάδες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X