Μπάγεβιτς: "Κάντε υπομονή"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bagevicΤα σενάρια που θέλουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να είναι ο επόμενος προπονητής της Βοσνίας συνεχίζονται, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ να κρατάει κλειστά χαρτιά.

Σε μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπάγεβιτς να αντικαθιστά τον Σάφετ Σούσιτς στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της χώρας μετά τον αποκλεισμό από το μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου πάντως σε επικοινωνία που είχε με Βόσνιο δημοσιογράφο της “Dnevni Avaz” τόνισε μεταξύ άλλων:

“Είσαι ο τέταρτος ή ο πέμπτος που μου τηλεφωνεί και μου κάνει την ίδια ερώτηση. Δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα και ο λόγος είναι ότι δε γνωρίζω τι συμβαίνει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει η επιτροπή της Ομοσπονδίας και μέχρι τότε σας ζητώ να κάνετε υπομονή”.

Σε ότι αφορά στην παρουσία της Εθνικής Βοσνίας στο παγκόσμιο κύπελλο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε:

“Η Εθνική ομάδα αξίζει τα συγχαρητήριά μας, αν και νομίζω ότι αυτό το σύνολο θα μπορούσε να πάρει και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μουντιάλ.”

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X