Τρικολόρ… πρόκριση

Καρίμ εσύ σούπερ σταρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

benzemaΒάζοντας στην ζυγαριά την εικόνα της Γαλλίας και της Γερμανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καταλαβαίνει κανείς ότι οι «Τρικολόρ» έχουν δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα και στην λευκή ισοπαλία με τον Ισημερινό, είχαν 21 τελικές προσπάθειες.

Γίνεται αντιληπτό ότι το αποψινό ζευγάρι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν στην διοργάνωση. Η στήλη παίζει πρόκριση της Γαλλίας, οποιαδήποτε στιγμή. Είτε κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, είτε στην παράταση είτε στα πέναλτι. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Ντεσάμπ έχει περισσότερα τρεξίματα και η Γερμανία θα αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα.

Πρόκριση Γαλλίας (www.stoiximan.gr 1.87)

 Αναγνωριστικό πρώτο ημίωρο

Από τα ειδικά στοιχήματα που μπορεί κανείς να βρει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το μάτι μας έπεσε στον λεπτό που μπορεί να μπει το πρώτο γκολ. Εδώ δεν θα ρισκάρουμε σε συγκεκριμένο διάστημα που δίνουν οι εταιρείες, αλλά θα μικρύνουμε το ρίσκο. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο περιμένουμε μεγάλη ισορροπία. Και έτσι το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό του αγώνα έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί.

Γκολ μετά το 28ο λεπτό (www.stoiximan.gr 2.15)

Βραζιλία – Κολομβία

Ένα ακόμα μεγάλο ματς στο οποίο η Κολομβία θα προσπαθήσει να χαλάσει το «πάρτυ» της Σελεσάο για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η αλήθεια είναι ότι με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο τουρνουά, οι αποδόσεις αδικούν κατάφωρα την Κολομβία. Η οποία είναι αήττητη, αλλά το κυριότερο έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα.  Υπάρχουν πάντως αρκετοί που περιμένουν με αγωνία την συμπεριφορά της άμυνας της Κολομβίας με τον 39χρονο Γιέπες. Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Κυρίως τα περιμένουν όλα από τον Νέιμαρ. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Σκολάρι να αλλάξει το σύστημα και να παρατάξει την ομάδα του με τρία στόπερ, προκειμένου να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Κολομβία είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 2.05)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X