Φινάλε του Μιλοβάνοβιτς στην Λας Πάλμας, μετά το σημερινό μπαράζ ανόδου

Πρώτη επιλογή ο Μιλοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic2-μιλοβανοβιτςΤο απόγευμα στις 19.00 φαίνεται να μπαίνει τέλος στην παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Λας Πάλμας. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θα παρακολουθήσει το φινάλε στα πλέι οφ της Λας Πάλμας, στην προσπάθεια που θα κάνει για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και στην συνέχεια θα αποχωρήσει. Άλλωστε τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αυτό αναφέρουν ότι φαίνεται να είναι οριστική απόφαση της διοίκησης, να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ενώ όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, οι Ισπανοί έχουν ήδη βρει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να αλλάξει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε καίρια πόστα. Ο Νίκολας Ροντρίγκεζ θα βρίσκεται στο γήπεδο σήμερα και από αύριο θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα. Ο ισπανικός τύπος κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι ο Μιλοβάνοβιτς θα φύγει από την ομάδα, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου.

Ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε επαφή με την ΑΕΚ και φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας για τον ρόλο που θα αναλάβει στην ομάδα. Και αφού ξεμπερδέψει με την Λας Πάλμας αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του με την Ένωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X