Το μοναδικό εμπόδιο

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρΚάθε μέρα που περνά, ο Ράφικ Τζιμπούρ δείχνει να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την ΑΕΚ. Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως ο Αλγερινός αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την ενίσχυση της Ενωσης την επόμενη περίοδο. Ενας παίκτης με τεράστια ποιότητα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και αποτελεί «καψούρα» του Δημήτρη Μελισσανίδη. Και τώρα, απομένει μόνο ένα εμπόδιο για να προχωρήσει η διαδικασία και ο Τζιμπούρ να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Στην Αγγλία τονίζουν πως ο Τζιμπούρ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να λυθεί η συνεργασία τους. Οι Αγγλοι έχουν προχωρήσει στην απόκτηση δύο επιθετικών και είναι ξεκάθαρο πως ο Αλγερινός δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, θα πρέπει να βρεθεί λύση καθώς ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Εάν η Νότιγχαμ δεν θέλει να τον πληρώνει για να…κάθεται, τότε η λύση είναι να βρεθεί κάποια αποζημίωση και να λήξουν άμεσα τη συνεργασία τους.

Στην ΑΕΚ μαθαίνουν τα νέα και περιμένουν να κάνουν την κίνηση τους. Μόλις ο Τζιμπούρ μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νότιγχαμ, μόλις ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο στη διαδικασία, τότε θα αρχίσουν οι τελικές συζητήσεις. Από τη κοινή διάθεση των δύο πλευρών πάντως, φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Από τη στιγμή που τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Τζιμπούρ, θέλουν να συνεργαστούν, τότε η μεταγραφή δεν μπορεί να χαλάσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X