Δε γίνεται να ρίξει τον πήχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis tzimpour μελισσανίδης τζιμπούρΠρώτα ο Τζιμπούρ, μετά ο Παπαδόπουλος, στη συνέχεια ο Λάζοβιτς και τώρα ξανά ο Τζιμπούρ σε πρώτο πλάνο. Η ΑΕΚ έδειξε από την αρχή ότι βάζει ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά στον επιθετικό που θέλει να “κλείσει” για να κάνει τη διαφορά στη Football league, ο οποίος εννοείται ότι θα παραμείνει στο ρόστερ με την άνοδο της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Το αρνητικό ως τώρα είναι ότι δεν έχουν πέσει υπογραφές με κάποιων εκ των συγκεκριμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν την επίθεση στις …πλάτες τους.

Το θέμα του Παπαδόπουλου πήρε αρνητική τροπή, ο Λάζοβιτς άρχισε προετοιμασία με την Παρτιζάν και αναμένουμε την απάντησή του, ενώ ο Τζιμπούρ αναζητά τη χρυσή τομή με τη Νότιγχαμ για να μείνει ελεύθερος. Αποτέλεσμα προς το παρόν, κανένα. Ο κόσμος όμως περιμένει κάτι …μεγάλο. Αν η ΑΕΚ καταφέρει και ντύσει στα κιτρινόμαυρα έναν εκ των παραπάνω παικτών, τότε πραγματικά θα έχει κάνει μια πολύ σημαντική κίνηση για τη γραμμή κρούσης. Στην περίπτωση όμως που οι Λάζοβιτς και Τζιμπούρ ακολουθήσουν τον δρόμο του Παπαδόπουλου, τότε οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος οφείλουν να συνεχίσουν να αναζητούν έναν επιθετικό του ίδιου επιπέδου. Εδώ που φτάσαμε πλέον ο πήχης έχει ανέβει και οι απαιτήσεις των φιλάθλων είναι απολύτως λογικό να έχουν αυξηθεί, παρά το γεγονός ότι κανένας δε θα πρέπει να ξεχνάει ότι η ομάδα θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X