"Έχει τακτοποιηθεί το 40% των συνολικών εξόδων"

Νίκες για τους μικρούς σκακιστές της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skaki shma σκακι σημαΤο τμήμα σκάκι της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως έχει τακτοποιηθεί μόλις το 40% του συνολικού ποσού που πρέπει να δώσει στους διοργανωτές του πρωταθλήματος και του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, για διαμονή και διατροφή των αθλητών της. Επίσης γνωστοποίησε και μερικά από τα ονόματα που βοήθησαν οικονομικά την Ένωση.

«Την τελευταία στιγμή το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ κατέθεσε το απαραίτητο ποσό για διαμονές και διατροφές των σκακιστών της στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής και του F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και μένει πλέον η ημερομηνία τελικής εξόφλησης στις 28/6. Με τη σημερινή πληρωμή έχει τακτοποιηθεί το 40% των συνολικών εξόδων και μένει πλέον να μαζευτεί το ποσό των 1.600 ευρώ. Την ανάσα ζωής για τη σκακιστική ομάδα έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τσακονίκος που έχει στηρίξει το τμήμα από την ίδρυση του, το Club Σάμου της Original, ο Κώστας Κωλέτης, ο Νίκος Γεωργατζόγλου, ο Δημήτρης Κουνταρδάς, ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Το σκακιστικό τμήμα, στις 28/6, ημέρα έναρξης της Α’ Εθνικής κατηγορίας θα ανακοινώσει αναλυτικά τους φίλους του που στήριξαν και θα στηρίξουν τη συμμετοχή του στην Α’ Εθνική και στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας τα ποσά ενίσχυσης. Συνεχίζουμε δυνατά, η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X