Επίκειται ραντεβού με Σπυριδαντωνάκη – Σαμαρά για το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών AEK volley ginekonΧθες το μεσημέρι το enwsi.gr σας ενημέρωσε για την προσέγγιση που έγινε στο προεδρείο της Ερασιτεχνικής από ανθρώπους που ενεργούν για λογαριασμό του Γιώργου Σαμαρά, πρώην προπονητή των Βριλησσίων και του Νίκο Σπυριδαντωνάκη προκειμένου να αναλάβουν το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ που εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει μείνει ακέφαλο.

Καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι η κουβέντα έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής ήθελαν πρώτα να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα από το διοικητικό σχήμα που «έτρεξε» το τμήμα την χρονιά που πέρασε. Αν δηλαδή έχει πρόθεση να συνεχίσει, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Μάλιστα στο ραντεβού για το οποίο σας ενημέρωσε το enwsi.gr έπεσε το όνομα των δύο ανδρών στο τραπέζι, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να πορευτούν μαζί με τους Κουτά, Παπαγεωργίου και Μπόβαλη. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι από την στιγμή που σχεδόν τα πάντα ξεκαθάρισαν με την προηγούμενη διοίκηση, πρόθεση της Ερασιτεχνικής είναι να υπάρξει συνάντηση με τους δύο άνδρες, από την στιγμή μάλιστα που θέλουν να ενεργοποιηθούν και πάλι στο βόλεϊ. Το enwsi.gr κατέγραψε τις όποιες επιφυλάξεις υπάρχουν για την πλευρά αυτή, η οποία άφησε οφειλές στο προηγούμενο πέρασμα του από την ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X