Έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα ο Βασιλόπουλος απ' τον κόσμο για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Βασιλόπουλος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας (LIVE)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos agia sofiaΜε φόντο την ανέγερση του γηπέδου, ο κόσμος της ΑΕΚ φρόντισε να στείλει το …μήνυμά του στον εν δυνάμει δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, λόγω των οικολογικών θέσεων που προτάσσει για το …παραμελημένο άλσος.

Εδώ και χρόνια οι οπαδοί της Ένωσης στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν ξεκαθαρίσει ότι βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ιδιαίτερα μάλιστα τη δεδομένη χρονική περίοδο που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μπει μπροστά, πιο αποφασισμένος από ποτέ για να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο. Τη στιγμή μάλιστα που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του έχουν πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το σχέδιο να τηρεί σε απόλυτο βαθμό τους περιβαλλοντολογικούς όρους, οι φίλοι της Ένωσης επιθυμούν να ξεκαθαρίσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν προβοκατόρικες ενέργειες από τον οποιονδήποτε.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκαν τον Άρη Βασιλόπουλο και του εξήγησαν ότι μονόδρομος για την περιοχή και φυσικά για την ομάδα είναι η ανέγερση του νέου γηπέδου. Πόσο μάλλον τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η παράταξη η οποία τον στήριξε στις εκλογές, τόνισε ανοιχτά μέσω ανακοίνωσης ότι λέει “ναι” στο σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο εν δυνάμει δήμαρχος έδειξε να παίρνει το …μήνυμα και να αντιλαμβάνεται τον προβληματισμό των φίλων του δικεφάλου και συγχρόνως κατοίκων της περιοχής, αλλά αυτό που μένει είναι να αποδειχθεί στην πράξη.

Θα πρέπει άλλωστε να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Ένωσης και προσωπικά ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχουν ξεκαθαρίσει ότι με “όπλο” τους την ενότητα απ’ όλες τις πλευρές, επιθυμούν να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των φιλάθλων της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X