Ψήφισμα για την παραμονή Παπαϊωάννου στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Κοντά στην Βασίλισσα ο Αλεξίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papaioannou-alexiouΦίλοι της ΑΕΚ έκαναν ψήφισμα για παραμονή του Σπύρου Παπαϊωάννου στην Ερασιτεχνική. Πριν από λίγες ημέρες ο γενικός αρχηγός της “Μάνας” υπέβαλε την παραίτησή του και θέλουν να τον μεταπείσουν για να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά

«Κατά την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα συζητηθεί -μεταξύ άλλων- και το θέμα της παραίτησης που υπέβαλε πρόσφατα ο Γενικός Αρχηγός του Σωματείου, Σπύρος Παπαιωάννου. Κοινή και πολύχρονη είναι η ενωσίτικη διαδρομή μας με τον κ. Παπαιωάννου, άρα δεν είναι αυθαίρετη η σταθερή πεποίθησή μας ότι αποτελεί ένα θεσμικό παράγοντα με πανθομολογούμενο αποδεκτό ενωτικό κύρος σε όλες τις τάσεις της ΑΕΚ. Παράλληλα, εκδηλώνει με συνειδητή 16ωρη προσφορά την αφοσίωσή του στην ομάδα και τον αγαπούν όλοι για την παροιμιώδη εντιμότητά του, που αφομοιώνουν παράγοντες και αθλητές.

Δεν έχουμε δικαίωμα να ερμηνεύσουμε την αιτία της παραίτησής του. Όμως, σε μια ΑΕΚ που ανασυντάσσεται -ύστερα από μια ακραία βασανιστική περίοδο οδύνης- επιβάλλεται στην πορεία αντεπίθεσης να αξιοποιηθούν τα ποιοτικότερα στελέχη της,ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία.

Όσοι υπογράφουμε αυτή την παρέμβαση,τον παρακαλούμε να συνεχίσει το εντυπωσιακό έργο του στα τμήματα της Ερασιτεχνικής και να συμβάλει καθοριστικά στη νέα δυναμική πορεία της ΑΕΚ, με πρόταγμα τη διατήρηση των βαρυσήμαντων Αξιών της,το Γήπεδο και τη σταδιακή πρωταγωνιστική επιστροφή της σε κάθε επίπεδο.

Αναγνωστόπουλος Φώτης, Αντωνόπουλος Χρήστος, Βασκούδης Τρύφων, Βερούτης Γιάννης, Γαντζούδης Χρήστος, Γκρίτζαλης Παναγιώτης, Ευστρατιάδης Γιάννης, Καλογεράς Δημήτρης, Καρυστινός Νίκος, Κευγάς Στέφανος, Κοντός Νίκος, Κοσκινάς Γιώργος, Κουνταρδάς Δημήτρης, Κωστελίδης Βένος, Λαγός Στέλιος, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Μαυριδάκης Κώστας, Μικελλής Μιχάλης, Μποφίλιος Γιώργος, Ντολάκου Μάριος, Ξάνθος Χάρης, Παναγιωτίδης Νίκος, Παρίσης Νίκος, Πουπουλίδης Δημήτρης, Σπερδούλης Ιωάννης, Τζανακάκης Μάνος, Τσαπρούνης Γιάννης, Φίλιος Γιάννης, Χαραλαμπίδης Γιώργος, Χήνας Αλέξανδρος, Χήνας Κυριάκος, Χρόνης Γρηγόρης».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X