Μεγάλος τζίρος σε Κορίνθιανς και Φρέντρικσταντ

Μεγάλος τζίρος σε Κορίνθιανς και Φρέντρικσταντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korinthiansΚορίνθιανς και Φρέντρικσταντ είναι δύο απο τις ομάδες που έχουν τον μεγαλύτερο τζίρο στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων σε όλη την Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς πάντως θεωρούνται αμφότερες φαβορί και θα τις …τιμήσουμε.

186. Φρέντρικσταντ – Χόνεφος

To συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάρει μεγάλο τζίρο στον άσσο, με την Φρέντρικσταντ πάντως να είναι έτσι και αλλιώς το φαβορί για την νίκη. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες σε σύνολο 11 αγώνων. Η Χόνεφος έχει δεχτεί 20 τέρματα, έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και δεν φαίνεται να έχει τον τρόπο να βρει λύσεις απέναντι στην αντίπαλο της.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.50)

190. Γερμανία – Καμερούν

Στο Μπορούσια Παρκ η Γερμανία αντιμετωπίζει το Καμερούν με την ομάδα του Ιοακίμ Λεβ να εντυπωσιάζει στα προκριματικά με εννέα νίκες και μια ισοπαλία ( Σουηδία 4-4) ως απολογισμό ενώ στα φιλικά που ακολούθησαν έφερε δυο ισοπαλίες ( Ιταλία 1-1, Πολωνία 0-0) και δυο νίκες ( Αγγλία 0-1, Χιλή 1-0). Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τον Κλόσε στην κορυφή της επίθεσης και τους Γκέτσε, Ρόις και Σούρλε από πίσω του. Τα «Λιοντάρια» ηττήθηκαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους από την Παραγουάη με 1-2 με τους. Θα έχουν στην ενδεκάδα τους τους Μουκάντζο, Ολίνγκα και Τσούπο Μότινγκ, ενώ φουνταριστός θα είναι ο Ιντρίσου.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.60)

193. Κορίνθιανς – Μποταφόγκο

Έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Κορίνθιανς που έχει 15 βαθμούς. Συνολικά έχει υποστεί μόλις μια ήττα σε σύνολο οκτώ αγώνων και αντιμετωπίζει την Μποταφόγκο που μακριά από την έδρα της έχει μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες. Η Κορίνθιανς είναι το μεγάλο φαβορί του προγράμματος και θα την στηρίξουμε.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.75)

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X