Η Πέμπτη των...εξελίξεων για το γήπεδο σε βουλή και Ερασιτεχνική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΈνα ακόμα βήμα για την παραχώρηση του οικοπέδου από την ερασιτεχνική ΑΕΚ στη “Δικέφαλος 1924” αναμένεται να γίνει αύριο Πέμπτη (29/5), ενώ την ίδια μέρα θα αρχίσει στην ειδική επιτροπή της βουλής η συζήτηση για τον ρυθμιστικό νόμο, ο οποίος περιλαμβάνει την “Αγια Σοφιά”.

Ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται η αυριανή μέρα, με το νέο γήπεδο της Ένωσης να έχει την …τιμητική του τόσο στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής, όσο και στη Βουλή. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr στο συγκεκριμένο δ.σ θα υπάρχει ως θέμα συζήτησης η ημερομηνία της Γ.Σ, στην οποία θα τεθεί πος συζήτηση ο τρόπος με τον οποίο θα παραχωρηθεί το οικόπεδο που βισκόταν το “Ν.Γκούμας”, στην εταιρία που έχει αναλάβει όλες τις κινήσεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και εμπορίου στη βουλή που θα αφορά στον ρυθμιστικό νόμο. της Αθήνας. Οι συνολικά τέσσερις συνεδριάσεις που απαιτούνται αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 10/6, όταν και θα περάσει το νομοσχέδιο προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X