Αρβανίτης στο enwsi.gr: «Τα πάντα θα κριθούν στα τελευταία λεπτά» (VIDEO)

Αρβανίτης: "Είμαστε το φαβορί, να προσέξουμε για να μην μπούμε σε περιπέτειες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis αρβανίτης

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για την ήττα από τον Διομήδη στον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος, αλλά και για το ματς που θα κρίνει το ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε για τον τρίτο τελικό της Παρασκευής: “Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Η σειρά των αγώνων θα κριθεί στα τελευταία λεπτά του τρίτου τελικού που θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας”, ήταν το σχόλιο του Αρβανίτη, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε η ομάδα του στον δεύτερο τελικό:

“Είχαμε πει από την αρχή ότι δε μιλάμε για ένα ματς, αλλά για μια σειρά τριών αγώνων, στους οποίους πρέπει να έχεις διάρκεια για να πετύχεις τον στόχο. Έλεγα ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και έτσι ήταν. Δυστυχώς δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, λόγω της έντασης που υπήρχε. Αυτό μας οδήγησε στο να κάνουμε πάρα πολλά λάθη και δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βάλουμε το μυαλό μας μέσα στο γήπεδο. Τις ελάχιστες στιγμές που δείξαμε ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε, μόνοι μας επαναλαμβάναμε τα ίδια λάθη, τα οποία μας οδηγούσαν στο να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας  και να μείνουμε ξανά μακριά από τον αντίπαλο στο σκορ”.

[youtube id=”73OnuiFfXiI” width=”600″ height=”350″]

MAΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X