Αποχώρησε και επίσημα από τον Ατρόμητο ο Σηφάκης

Τάσεις φυγής από τον Σηφάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sifakisΤην αποχώρηση του Μιχάλη Σηφάκη ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο Ατρόμητος. Ο έμπειρος τερματοφύλας που ήταν στόχος της ΑΕΚ, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου, καθώς έληξε το συμβόλαιο του, και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ατρόμητος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον Κρητικό πορτιέρο για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη για την συνεργασία τους κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

Ο Μιχάλης Σηφάκης που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η προσφορά του δεν περιορίστηκε μόνο εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου. «Δέθηκε» με την ομάδα μας, ήταν το ίδιο ενεργός ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν, ήταν δίπλα στους συμπαίκτες του κάθε στιγμή.

Αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και ανέδειξε τη νοοτροπία που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X