Παντού κίνητρο

Παντού κίνητρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karpiΔύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Βίρτους έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ για την άνοδο, σε σχέση με την αντίπαλο της, η οποία δεν δείχνει να το πιστεύει. Μόνο νίκη θέλει η Μούρθια απέναντι στην Σαραγόσα για να μπει στα πλέιν οφ για τα μεγάλα σαλόνια.

184. Κάρπι – Βίρτους Λαντσιάνο

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες για να μπουν στην πρώτη οκτάδα. Αλλά ρεαλιστικά αν το δει κανείς η Λαντσιάνο έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι έχουν 58 βαθμούς και ισοβαθμούν με άλλες δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε απώλεια θα επηρεάσει την υλοποίηση του στόχου. Η Κάρπι από την πλευρά της χρειάζεται δύο νίκες, αλλά και συνδυασμό πολλών αποτελεσμάτων στο φινάλε για να κλέψει την 8η θέση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 3.15)

158. Κάλμαρ – Χέλσινμποργκ

Μετά από 10 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας, η Κάλμαρ δείχνει σε καλύτερη μοίρα, βρισκόμενη στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι διατηρούνται αήττητοι στην έδρα τους με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες. Επίσης έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από βαριά ήττα με 4-1 από την Χάκεν εκτός έδρας, αλλά στο «σπίτι» τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.10)

166. Μούρθια – Σαραγόσα

Ουσιαστικά αδιάφορη είναι πλέον η Σαραγόσα που θα παίξει στα ίσια το ματς απέναντι στην Μούρθια, η οποία πάντως έχει μεγάλο κίνητρο για την νίκη. Οι γηπεδούχοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους για να μπουν στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Σαραγόσα έχει δεχτεί γκολ στα 17 από τα 19 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει.

Από την άλλη πλευρά η Μούρθια δεν σκόραρε εντός έδρας μόνο μια φορά από τα 19 ματς που έδωσε σαν γηπεδούχος.

Πρόταση: 1(over 2.5) www.stoiximan.gr 2.02-2.00

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X