Το πρώτο βήμα για τον τίτλο θέλει να κάνει η ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη (20:00, enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΗ μεγάλη ώρα έφτασε για την ΑΕΚ που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ της Ιστορίας της. Η Ένωση στις 20:00 υποδέχεται στον πρώτο τελικό της σειράς τον Διομήδη Άργους, στο κλειστό της Κυψέλης που αναμένεται να γίνει “καμίνι”, με μοναδικό της στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το κλίμα στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” είναι εξαιρετικό και έπειτα και από την χθεσινή συνάντηση των παικτών με τον Δημήτρη Λαζόπουλο, η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στους Αργίτες, τους οποίους φέτος έχει κερδίσει συνολικά τέσσερις φορές, κάτι που θέλει να επαναλάβει και σήμερα. Άλλωστε όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου τελικού της σειράς και οι παίκτες της είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που ισούται με… μισό τίτλο για να πάνε με προβάδισμα στο Άργος την ερχόμενη Τρίτη και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα για την Ένωση δεν υπάρχουν καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες ομαλά και ο Γιάννης Αρβανίτης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του (στο γήπεδο θα ανακοινώσει ποιοι θα μείνουν εκτός αποστολής για το σημερινό ματς). Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους για ακόμα μία φορά τον κόσμο τους που θα βρεθεί στο κλειστό του Πανελληνίου για να τους “σπρώξει” προς τη νίκη.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ όχι μόνο για την σημερινή αναμέτρηση αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου και έτσι θα παραταχθούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, με στόχο τους να κερδίσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X