Αναποφάσιστη η Παπαγεωργίου, συνάντηση της διοίκησης τις επόμενες μέρες

Αναποφάσιστη η Παπαγεωργίου, συνάντηση της διοίκησης τις επόμενες μέρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papageorgiouΠερίεργο κλίμα και σιγή ιχθύος επικρατεί στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Πέρασαν αρκετές ημέρες από την ολοκλήρωσης μιας αποτυχημένης χρονιάς για την ομάδα, που έχασε το πρωτάθλημα και όμως ουδείς μέχρι σήμερα έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του, αναφορικά στην επόμενη μέρα.

Αναφερόμαστε στα μέλη της διοίκησης που «έτρεξαν» το τμήμα φέτος και που είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις. Και μπορεί Παπαγεωργίου και Κουτάς να επέστρεψαν από το εξωτερικό όπου βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ,ωστόσο δεν υπάρχει αυτή την στιγμή απόφαση για το μέλλον τους στο τμήμα βόλεϊ.

Το enwsi.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Φένια Παπαγεωργίου παραμένει αναποφάσιστη για το αν πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Και όπως είναι λογικό, αυτό επηρεάζει και τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αναμένεται συνάντηση τις επόμενες μέρες και προς το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να καθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Άλλωστε υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα στην ομάδα και κάποιος θα πρέπει να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις για αυτά. Αναφερόμαστε στο θέμα προπονητή, αλλά και των αθλητριών που θα φύγουν, ή αυτών που θα έρθουν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X