Προς παραμονή η Οσέρ

Από την Μετς εξαρτάται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

metsΜεγάλο φαβορί για το διπλό είναι η Ντάνταλκ απέναντι στην Λίμερικ, ενώ στην Β΄Γαλλίας η Οσέρ θέλει να καθαρίσει με νίκη την παραμονή της στην κατηγορία και να μην περιμενει να μάθει τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια.

132. Λίμερικ – Ντάνταλκ

Μεγάλη απόσταση φαίνεται να έχουν οι δύο ομάδες αγωνιστικά και ως εκ τούτου η Ντάνταλκ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Κάτι που μεταφράζεται στην απόδοση που δίνεται για το διπλό. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά φέτος στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Θυμίζουμε ότι πέρυσι το πάλεψε ακόμα και για τον τίτλο. Η Λίμερικ από την πλευρά της με δύο νίκες σε σύνολο 11 αγώνων δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.50)

124. Οσέρ – Νανσί

Εδώ που έφτασε το πράγμα, η Οσέρ κρατά την τύχη στα χέρια της για την παραμονή στην κατηγορία. Φτάνει να κερδίσει την Νανσί το βράδυ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι και η Νανσί φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στην 3η θέση. Πρέπει την ίδια ώρα η Λανς να αυτοκτονήσει. Ενώ η Οσέρ υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να σώσει την χρονιά ακόμα και με ισοπαλία. Το δεδομένο ότι είναι όταν είσαι τόσο έμπειρη ομάδα και φτάνεις να κρατάς την παραμονή στα …πόδια σου, καθαρίζεις το ματς.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.62)

121. Λαβάλ – Μετς

Δύσκολο έργο έχει η Λαβάλ στην προσπάθεια που θα κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται βαθμούς, ωστόσο αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μετς που δεν έχει χαριστεί σε κανένα μέχρι σήμερα. Οι γηπεδούχοι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα απο την Σατορού που παίζει με την αδιάφορη Μπρεστ.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.66)

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X