Λάζοβιτς… τώρα

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΜε έντεκα μεταγραφές ήδη κλεισμένες μήνα Μάϊο, στην ΑΕΚ έχουν πλέον το περιθώριο να πατήσουν… φρένο στον ρυθμό της υλοποίησης του σχεδιασμού για την νέα σεζόν. Σκοπεύουν πλέον να κινηθούν αργά και με προσεκτικά βήματα, εκτός αν προκύψει μια καλή ευκαιρία. Τότε θα κινηθούν και πάλι αστραπιαία για να την κλείσουν. Και τέτοια περίπτωση, είναι του Ντάνκο Λάζοβιτς.

Είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, πως είναι μεγάλη πολυτέλεια για την ΑΕΚ της Β’ εθνικής, να μπορέσει να βάλει στην μηχανή της έναν παίκτη του επιπέδου του 31χρονου Σέρβου επιθετικού. Είναι μια ευκαιρία, που οι άνθρωποι της Ένωσης δεν θέλουν να αφήσουν να πάει χαμένη. Και θέλουν να κινηθούν ταχύτητα για να κλείσουν την μεταγραφή, καθώς η πείρα έχει διδάξει, πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Άλλωστε ο Λάζοβιτς δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, έχει αρχίσει να οργιάζει με την φανέλα της Παρτιζάν και οι «μνηστήρες» δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

Η ΑΕΚ θέλει να προλάβει τους “μνηστήρες”. Εξ ου και το δεύτερο ταξίδι του Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι και η συνάντηση με τον Λάζοβιτς. Από την στιγμή που και ο παίκτης είναι ζεστός για την μεταγραφή, πλέον το τελευταίο εμπόδιο μέχρι και την οριστική συμφωνία, είναι το οικονομικό. Αυτό είναι ένα θέμα που θα χειριστεί ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτός είναι που αναλαμβάνει το τελευταίο και καθοριστικό κομμάτι μιας διαπραγμάτευσης. Και συνήθως η κατάληξη είναι η επίτευξη της συμφωνίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X