Αρβανίτης: "Δεν έχουμε άγχος"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ποσειδώνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕΔηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ fm 90.6 ενόψει του κυριακάτικου ματς της ΑΕΚ με τον Δούκα για τα πλέι οφ αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος έκανε ο Γιάννης Αρβανίτης. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε για την αναμέτρηση με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων: “Δεν βλέπουμε σαν ευκαιρία για εκδίκηση το κυριακάτικο ματς με τον Δούκα παρά  το γεγονός ότι χάσαμε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα από την συγκεκριμένη ομάδα. Εκείνο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, όπου είχαμε μέτρια εμφάνιση. Ο στόχος της ΑΕΚ δεν αλλάζει. Η ομάδα φτιάχτηκε από την αρχή για να διεκδικήσει τους δύο τίτλους και ήδη κατακτήσαμε το Κύπελλο, ενώ βρισκόμαστε και στον τελικό του πρωταθλήματος”.

Ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ αλλά και της σειράς των τελικών με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, ο προπονητής της Ένωσης είπε: “Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα που να μας επηρεάζει. Έχουμε έμπειρους παίκτες στο ρόστερ μας, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X