Με προσοχή κόντρα στον Δούκα για την άτυπη ρεβάνς

Με προσοχή κόντρα στον Δούκα για την άτυπη ρεβάνς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÏÕÊÁÓΈχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, η ΑΕΚ συνεχίζει θέλοντας να πάρει και το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Διομήδη Άργους για την τελική φάση. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1, οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή στις 21:00 στο κλειστό της Κυψέλης τον Δούκα. Στόχος της Ένωσης είναι να πάρει την… άτυπη ρεβάνς απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, η οποία έγινε η μοναδική ομάδα φέτος που κατάφερε να την νικήσει, βάζοντας “φρένο” στην αήττητη πορεία της.

Οι “κιτρινόμαυροι” που πριν από περίπου 20 ημέρες υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα από τον Δούκα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο αντίπαλος τους μπορεί να κάνει την… ζημιά (το απέδειξε με τη νίκη του στην 20η αγωνιστική) και για αυτό στο μεθαυριανό παιχνίδι θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη καλούνται να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή  και να επιβεβαιώσουν ότι το πρόσφατο στραβοπάτημα  ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην φετινή ξέφρενη πορεία τους.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X