Ακάθεκτη για το νταμπλ η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ποσειδώνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕΤην πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος από το πρώτο κιόλας ματς των πλέι οφ εξασφάλισε και μαθηματικά η ΑΕΚ που επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί με 26-21 του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο κλειστό της Κυψέλης. Οι “κιτρινόμαυροι” που βαδίζουν ακάθεκτοι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προς το νταμπλ, θα βρουν στον δρόμο τους (μετά την ολοκλήρωση της Β΄φάσης), τον Διομήδη Άργους που νωρίτερα πήρε τη νίκη και το “εισιτήριο” για τους τελικούς κόντρα στον Δούκα. Η Ένωση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ θέλει να συνεχίσει θετικά για να εξασφαλίσει έτσι το πλεονέκτημα έδρας και για τους τελικούς.

Η ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και το προβάδισμα κόντρα στον Ποσειδώνα. Με τον Σάββα Καρυπίδη να σκοράρει και τον Κώστα Τσιλιμπάρη να λέει “όχι” στους φιλοξενούμενους σε αρκετές φάσεις, η Ένωση προηγήθηκε με 6-3 στο 13ο λεπτό και έχοντας καλή αμυντική λειτουργία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Μάλιστα η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο καθώς η ομάδα της Κορινθίας έμεινε για αρκετά λεπτά χωρίς γκολ, την ώρα που η ΑΕΚ “έτρεξε” σερί 6-2 και διαμόρφωσε το 13-7 του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Ένωση συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, με τον Χριστόφορο Μπακαούκα να παίρνει την “σκυτάλη” στο σκοράρισμα από τον Καρυπίδη και τον Δημήτρη Καφφάτο να… κατεβάζει τα ρολά. Οι “κιτρινόμαυροι”, έτσι διατήρησαν σταθερά την διαφορά που είχαν “χτίσει” από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ποσειδώνα που δεν είχε τις λύσεις. Ο Γιάννης Αρβανίτης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρότερους παίκτες και την ΑΕΚ να φτάνει στην τελική επικράτηση με το σκορ να διαμορφώνεται σε 26-21.  Η Ένωση με τη νίκη της αυτή πήρε το “εισιτήριο” για τους τελικούς, ενώ απομένουν ακόμα δύο ματς για τα πλέι οφ κόντρα σε Δούκα και Διομήδη Άργους.

Δείτε ΕΔΩ πως μετέφερε live την ροή του παιχνιδιού το enwsi.gr

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 5-3, 7-4, 8-5, 10-5, 13-7 (ημχ.), 16-9, 18-12, 20-13, 22-15, 24-17, 26-21

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 4, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 1, Αλβανός 2, Καρυπίδης 6, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 2, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Ποσειδώνας (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς1, Τσικογιαννόπουλος 4, Βαμβακάς 5, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.

Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, δίλεπτα: 3-3, πέναλτι: 3/4-2/2

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X