Η Σοσό ψάχνει την παραμονή

Η Σοσό ψάχνει την παραμονή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bonalΕπιτακτική ανάγκη είναι η νίκη για την Σοσό, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια. Οριακό φαβορί είναι η Λιόν απέναντι στην Μαρσέιγ, ωστόσο περιμένουμε απο τις δύο ομάδες να σκοράρουν.

309. Σοσό – Νις

Μόνο η νίκη ενδιαφέρει την Σοσό στο παιχνίδι με την Νις και ως εκ τούτου οι γηπεδούχοι εμφανίζονται να έχουν τεράστιο πλεονέκτημα για τους τρεις πόντους.  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται τέσσερις πόντους μακριά από την παραμονή στην κατηγορία και φιλοδοξούν να κερδίσουν ώστε να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Εβιάν και να πλησιάσουν στην βαθμολογία. Η Νις από την πλευρά της χρειάζεται έναν βαθμό στα τελευταία τρία ματς για να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.80)

323. Χόνκα – Γιάρο

Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος στην Φινλανδία και δεν μπορούν να βγουν οριστικά συμπεράσματα για την αγωνιστικά χαρακτηριστικά κάποιων ομάδων. Όμως στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχουν σημεία που χρίζουν καταγραφής. Η Χόνκα έχει φέρει τέσσερα over στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Την ίδια ώρα η Γιάρο έχει τρία, ενώ μετράει και τρεις σερί νίκες. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον άσσο των γηπεδούχων και θα πάμε με τα πολλά τέρματα, στοίχημα που εμφανίζουν οι δύο ομάδες.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.90)

358. Μαρσέιγ – Λιόν

Λίγες είναι οι πιθανότητες για την Μαρσέιγ, ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ως εκ τούτου η Λιόν που είναι πιο κοντά στην 4η θέση, είναι ικανή να κάνει την ζημιά απόψε στο Βελοντρόμ και να κλέψει την νίκη. Όμως πρόκειται για ένα ντέρμπι. Οι δύο ομάδες προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και παραμένουν αήττητες στα τελευταία πέντε ματς. Η λογική της ισοπαλίας έχει αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί, όπως και το στοίχημα να σκοράρουν οι δύο ομάδες.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.75)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X