Βλέπει πρωτάθλημα η Σταντάρ Λιέγης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Standard de Liege vs KV Kortrijk - Jupiler LeagueΔεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα η Σταντάρ Λιέγης πλην της νίκης, απέναντι σε μια απογοητευμένη ομάδα που δεν φαίνεται να έχει στόχους. Μόνο τρίποντο θέλει και η Σεντ Ετιέν απέναντι στην αδιάφορη Ρεμς, ενώ η Τσέλσι έστω και με το ζόρι μπορεί να μας πληρώσει το διπλο.

349. Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης

Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται στο γκρουπ  των ομάδων που παλεύουν για τον τίτλο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Η Γκενκ αποτελεί την μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς και η Σταντάρ την ομάδα που μπήκε σφήνα στους δύο μεγάλους (Άντερλεχτ και Μπριζ) και θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα δύο ματς που έδωσαν μέχρι σήμερα, ενώ η Σταντάρ θέλει πάση θυσία την νίκη μετά τις νίκες της Ζούλτε και της Άντερλεχτ.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.30)

 

337. Ρεμς –Σεντ Ετιέν

Το διπλό φαίνεται να έχει μεγάλη τύχη στο αποψινό ματς. Οι  «Στεφανουά» έχουν μεγαλύτερο κίνητρο νίκης, ειδικά μετά την νίκη της Λιλ χθες. Θα προσπαθήσει να διατηρηθεί μέσα στο κόλπο της 3ης θέσης. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει. Η  Ρεμς είναι επικίνδυνη, αλλά έχει χαλαρώσει , κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα της.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.17)

344. Σουόνσι – Τσέλσι

Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών της Τσέλσι που αντιμετωπίζει μια επικίνδυνη ομάδα που έχει στόχο να κάνει την ζωή δύσκολη των φιλοξενουμένων. Η ομάδα του Μουρίνιο πάντως στο τελευταίο εκτός έδρας ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 1-0 από την  Κρίσταλ Πάλας, εντούτοις προέρχεται από μεγάλο πρόκριση απέναντι στην Παρί Σ.Ζ. Δεν περιμένουμε να δούμε σούπερ μπάλα από τους Λονδρέζους, όμως όπως και να έχει, είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Άλλωστε βρίσκεται μέσα στο κόλπο του τίτλου και θα το παλέψει μέχρι το τέλος.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.75)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X