Έσβησε τα φώτα της Παναχαϊκής η ΑΕΚ (0-3) και... "κοιτάει" Παμβοχαϊκό

Κηφισιά - ΑΕΚ 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andresΤο χρέος της έκανε η ΑΕΚ σήμερα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς πήρε τη νίκη με 3-0 σετ, αποδεικνύοντας πως δεν πήγε για τουρισμό στην Πάτρα. Μάλιστα, σημειώθηκε και ένα απρόοπτο στο παιχνίδι, καθώς στο 2ο σετ έπεσαν οι ασφάλειες, με αποτέλεσμα το κλειστό να “βυθιστεί” στο σκοτάδι για περίπου 15 λεπτά. Ουσιαστικά, η “Ένωση” απειλήθηκε ιδιαίτερα μόνο στο τρίτο σετ, όμως “μίλησε” ο Ρουμελιωτάκης και χάρη στο μπλοκ του Τόρες η ΑΕΚ έκανε το 23-25 και πήρε τη νίκη, και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό για τα Play Off.

Το ματς

Κοντά στο σκορ ήταν οι δύο ομάδες στην αρχή του παιχνιδιού. Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με 8-9 χάρη σε δύο απανωτούς πόντους. Η ομάδα του Άκη Φλαούνα απέκτησε διαφορά από την Παναχαϊκή την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα (21-25).

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Άκη Φλαούνα δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Πήραν το προβάδισμα από πολύ νωρίς με την διαφορά να φτάνει στο +6 (7-13). Στο 14-22 έπεσαν οι ασφάλειες, με αποτέλεσμα το κλειστό να μείνει χωρίς φώτα για περίπου 15 λεπτά. Όταν άρχισε ξανά το ματς, η “Ένωση” έκανε εύκολα το 15-25 και πήρε και το δεύτερο σετ.

Αντίθετα με τα άλλα δύο, η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά στο τρίτο σετ και δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι. “Κλειδί” για την ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, καθώς με προσωπικούς πόντους κατάφερε να ανατρέψει το 20-19 που έκαναν οι Πατρινοί και με το μπλοκ του Τόρες η ΑΕΚ πήρε τη νίκη.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X