Να "τελειώσει" τον Παναθηναϊκό και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς η ΑΕΚ (19:00 enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (19:00 enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη, για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών στα Play Off της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η Ένωση θέλει μόνο τη νίκη που θα της δώσει από σήμερα (5/4) την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυρες” αν νικήσουν τις “πράσινες” θα το κάνουν για τέταρτη σερί αναμέτρηση μεταξύ τους, καθώς τόσο στην κανονική διάρκεια (0-3 εκτός, 3-1 εντός), όσο και στον πρώτο ημιτελικό (3-1 εντός) πήραν “καθαρές” νίκες.

Ο προπονητής της Ένωσης Μανώλης Ρουμελιώτης υπολογίζει σε όλες του της αθλήτριες, καθώς και η Αλεξάντρα Κρουκ συμμετείχε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Η ΑΕΚ όπως στην κανονική διάρκεια δε θα έχει την υποστήριξη των φίλων της. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να κάνουν τη ζωή των “κιτρινόμαυρων” δύσκολη για το 1-1. Οι παίκτριες της Ένωσης όμως απέδειξαν και στον προηγούμενο αγώνα, στο ίδιο γήπεδο, πως δεν τις επηρεάζει τίποτα και μπορούν να πάρουν από σήμερα την πρόκριση στους τελικούς, όπου θα παλέψουν για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X