Ρουμελιώτης: "Να τελειώνουμε εδώ τη σειρά των ημιτελικών"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΓια το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κάνει το 2-0 και να τελειώσει την σειρά των ημιτελικών, υπογραμμίζοντας τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι αθλήτριες του για να πάρουν τη νίκη.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είναι ένα ματς σε δύσκολη έδρα απέναντι σε καλή ομάδα Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σε όλα τα ματς των πλέι οφ. Θέλουμε να κρατήσουμε την τακτική μας, να πιέσουμε τον αντίπαλο στο σερβίς και να εκμεταλλευτούμε τις μπάλες που θα έρθουν πιο εύκολα στο δικό μας τερέν κάτι που δεν το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρώτο ματς. Είμαστε έτοιμοι, αισιόδοξοι και θέλουμε να τελειώνουμε εδώ τη σειρά των ημιτελικών», ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να προσθέσει:

«Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟ που ούτως ή άλλως έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρις στιγμής. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, σίγουρα θα προσπαθήσει να μας πιέσει κι αυτός στην υποδοχή και με τη βοήθεια του κόσμου θα θέλει αν έχει καλύτερη απόδοση. Δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού αν ηττηθεί είναι το τελευταίο του παιχνίδι και θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα περάσουμε από αύριο στον τελικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X